Sähköasennus Virtaveljet Oy

Oletko harkinnut ilmalämpöpumpun asentamista? Kaipaatko lisätietoa siihen, miten yksiköt sijoittuisivat kiinteistöösi? Tai ylipäänsä kuulla millainen olisi paras ilmalämpöpumppu?  Sähköasennus Virtaveljet myy ja asentaa laadukkaat ilmalämpöpumput monen asennuksen kokemuksella. Kartoitan kiinteistösi ja etsin ulko- ja sisäyksikölle parhaimman mahdollisen paikan. Teen asennustöitä Savonlinnassa ja lähikunnissa, kuten Kiteellä, Enonkoskella, Rantasalmella, Sulkavalla, Juvalla, Puumalassa ja Mikkelissä. Palvelen joustavasti myös muualla, joten kysythän lisätietoa.

 

Lisätiedot ja tarjoukset numerosta 050 354 4253. Voit myös lähettää viestiä.

Helppo ja edullinen avaimet käteen -palvelu!

Sähköasennus Virtaveljet Oy

Toimitan ja asennan ilmalämpöpumput merkkiin katsomatta. Annan mielelläni lisätietoa siitä, millainen ilmalämpöpumppu olisi paras vaihtoehto kotiisi, vapaa-ajan asuntoosi, taloyhtiöösi tai muuhun kiinteistöösi. Kauttani saat kaiken tarvittavan alkaen laadukkaasta ilmalämpöpumpusta toimivaan asennukseen.

 

Entä mitä ilmalämpöpumppu maksaa? Annan mielelläni tuntuvan tarjouksen, joten olethan yhteydessä. Muistathan, että ilmalämpöpumpun asennustyön osuudesta voit saada kotitalousvähennyksen, olipa kyseessä kotisi, vapaa-ajan asuntosi tai esimerkiksi isovanhempiesi koti. Lisätieto saat minulta, kurkkaa myös Verohallinnon sivut!

Lue lisää palveluistani

Paras hyötysuhde: laadukas ilmalämpöpumppu optimaalisesti asennettuna

Sähköasennus Virtaveljet Oy

Voiko ilmalämpöpumpun asentaa itse?

 

Huomiothan, että et voi tehdä ilmalämpöpumpun asennusta itse, vaan työ vaatii aina ammattilaisen lupineen. Sähköasennus Virtaveljet on Tukesin valtuuttama kylmäliike, joten kauttani saat asianmukaiset asennukset. Kun asennustyön tekee ammattilainen, saadaan yksikköjen hyvällä sijoittelulla paras mahdollinen hyötysuhde,  ja näin esimerkiksi kondenssiveden kanssa ei tule ongelmia. Samoin pysyvät maahantuojan takuut voimassa, ja myös vakuutusyhtiön näkökulmasta asiat ovat tältä osin kunnossa.

Millainen lämpöpumppu on sitten paras?

 

Toimitan ja asennan vain laadukkaita ilmalämpöpumppuja. Korkealaatuinen ilmalämpöpumppu antaa parhaan mahdollisen hyötysuhteen ja on käyttöiältään pitkä eikä ole vain nipin napin takuun verran voimassa. Laadukas ilmalämpöpumppu lämmittää, viilentää ja suodattaa ilmaa parhaalla mahdollisella tavalla. Kestävät komponentit varmistavat pitkän käyttöiän.  Jos laitteen kanssa tulee kuitenkin jostain syystä ongelmia, saat kauttani tarvittavat huollot ja korjaukset.